Tagság

Szeretnél egy nagyszerű tanulóközösségbe tartozni, ahol stabil megbízható tudásra teszel szert? Egy olyanba, ahol a többiek, ugyan úgy ahogyan Te is szenvedélyesen képzik magukat? Ahol az inspirátorok konkrét munkatapasztalataikat osztják meg veled, kihagyva a feleslegese köröket? Ahol a legújabb technikákról van szó, és nem lerágott csontokat vesznek elő újra és újra? Akkor a tanarurkerem.hu portált neked találtuk ki! Legyél a tagunk!

Tagjaink számára számos kedvezményt és szolgáltatást biztosítunk, hogy az önképzés minél könnyebb legyen.

Kedvezményes részvétel a képzéseken.

A Néző csomag számodra ingyenes, ami azt jelenti, hogy minden, a csoportfoglalkozásról készült videót megnézhetsz. A Résztvevő és Profi csomagokat féláron tudod igénybe venni. De nem csak Te, hanem Barátaid is részesülhetnek kedvezményekben. Minden évben kapsz 3 kupont, amely bemutatásával 50%-os kedvezményben részesülhet az aki felhasználja. (Ennek az igénybevételéről, kérésedre külön tájékoztatunk majd)

Teszt weboldalak készítése

Ha ki szeretnél próbálni valamit, de nem tudsz tesztoldalt felállítani, vagy körülményes, mi megoldjuk neked ezt a problémát. Képzéseinken minden Résztvevő és Profi kap tesztoldalt, tagként Te is kaphatsz. Az elkészített oldalt bármikor alaphelyzetbe állíthatod, és újra gyakorolhatod amit szeretnél. Természetesen bármikor menthetsz egy állapotot és utána onnan újra folytathatod a munkádat.

Ez a szolgáltatásunk jelenleg még fejlesztés alatt áll, ami azt jelenti, hogy nem teljesen automata, tehát nem azonnal készül el az adott oldal, hanem pár órát várnod kell rá. (Ennek az igénybevételéről, kérésedre külön tájékoztatunk majd)

Gitlab elérés

Szeretnéd a próbálkozásaidat, lépéseidet megőrizni úgy, hogy azokat bármikor visszajátszhasd? Szeretnéd kipróbálni hogyan lehet közösen dolgozni egy verziókezelő rendszerrel? Természetesen Github-on is létrehozhatsz könnyedén git tárolót, de az ingyenes verzióban csak publikusat. Ha nem szeretnéd ország-világ számára láthatóvá tenni a próbálkozásaidat, de barátaiddal, inspirátoroddal megosztanád, az általunk nyújtott Gitlab elérés tökéletesen megfelel erre a célra.

Mindezek számodra éves szinten csak:

 Ft